Antroji įkvėpimo banga: 3 dalis

Posted by gonis | Posted in

Manau nereikia jokių įžangų ir galiu iš kart prie ''reikalo'' eiti :). Taigi, per praeitą savaitę nuveikiau štai ką:

visų pirma sukonstravau bombas. Pasirinkau 15 mažų ir vienos didelės bombos kombinaciją. Buvo galima rinktis iš šių kombinacijų:


Pirmasis išdėstymas man pasirodė per daug suspaustas, o antrasis tuštokas. Kiekviena bomba turi savo laikiklį ir dar tokį cilindriuką kuris dedasi ant uodegos ir taip gaunasi stabilizatorius. Taigi iš viso buvo 45 detalės kurias reikėjo gražiai išpjauti, nuvalyti nereikalingas plastmasės atplaišėles ir galiausiai suklijuoti. Po tiek triūso nusprendžiau, kad tam vakarui užteks:D. 



Man atrodo ta patį vakarą įstačiau didžiosios bombos laikiklius ir bombų skyriaus ''duris'' (nuotraukoje nesimato, nes kai fotografavau dar nebuvau įklijavęs).


Pagaliau sutvarkiau ir variklių sujungimus su sparnais. Gavosi nelabai gerai, bet vis geriau nei buvo. Bandysiu dar pašlifuoti.

Taip pat pradėjau įklijuoti iliuminatorius bei kulkosvaidžius. Kol kas priklijavau tik nosies iliuminatorius, bet per šiandien, manau, priklijuosiu dar du. Iliuminatorius su dviem kulkosvaidžiais gali būti sukinėjamas:).



Be viso šito dar įstačiau ir centrinį kulkosvaidį bei du ''stoglangius'' (foto matosi tik vienas stoglangis, antrasis yra kairiau).


Na ir dar esu pradėjęs konstruoti galinį kulkosvaidį.


Manau šiam kartui pakaks. Ryt eisiu į hobiu parduotuvę įrankiu ir šiaip įvairių priemonių nusipirkt, tai gal reikės aprašyt ką nusipirkau:)